Parteneri si distribuitori

Autentificare parteneri

Lista partenerilor este ordonata alfabetic (judet, denumire) cu exceptia partenerilor certificati. Ordinea afisarii nu reprezinta nivelul de parteneriat sau volumul vanzarilor. Pe aceasta cale dorim sa multumim inca o data pentru sustinerea partenerilor in implementarea diverselor echipamente periferice.

Timis si Caras-Severin - S.C. ECR Distribution S.R.L. - Partener certificat
Case de marcat ieftine

S.C. ECR Distribution S.R.L. este o firma agreata si avizata de catre Ministerul de Finante, obiectul principal de activitate fiind vanzare si service pentru case de marcat. Societatea este reprezentanta a marcilor ACLAS, ACTIVA, DATECS, CARAT, ELTRADE, ELKA, OMRON, SAPEL, TOTAL cele mai reprezentative modele de pe piata romaneasca.

De asemenea, S.C. ECR Distribution S.R.L. este si distribuitor al cantarelor electronice marca METTLER-TOLEDO, unul din liderii mondiali in domeniul cantarelor.

S.C. ECR Distribution S.R.L. este partener distribuitor exclusiv in judetele Timis si Caras-Severin.

http://www.ecr-distribution.ro
http://www.casemarcat.eu
http://www.cantare.tm.ro

Cluj-Napoca - S.C. Alt Cash Impex S.R.L. - Partener certificat
S.C. Alt Cash Impex S.R.L.

S.C. Alt Cash Impex S.R.L., a fost infiintata in anul 1999 cu capital integral privat, avand ca obiectiv importul si distributia caselor de marcat fiscale SAM4S, POSuri POSIFLEX, imprimante de sectie BIXOLON, si cititoare de coduri de bare ZEBEX.

http://www.altcash.ro

Toate judetele - IIRUC SERVICE S.A. - Partener certificat
IIRUC SERVICE S.A.

Compania IIRUC SERVICE S.A., infiintata in anul 2004 pe structura traditionalei firme de servicii in domeniul IT, IIRUC, are ca obiect de activitate implementarea de solutii, consultanta si servicii din domeniul IT&C, a securitatii informatiei, a serviciilor profesionale si a tehnicii de birou, fiind certificata ISO 9001, ISO 14000, ISO 18001, ISO 20000, ISO 27001. Compania inglobeaza experienta de mai bine de 40 de ani a IIRUC cu noile tendinte si metodologii moderne din domeniul IT&C la nivel internaţional. IIRUC SERVICE are acoperire nationala, oferind servicii de asistenta tehnica in minim 4 ore de la solicitare prin cele 55 de puncte de lucru existente in toata tara .Comercializam o gama larga de produse si servicii de la diferiti producatori, prin care oferim solutii personalizate nevoilor firmelor mici si mijlocii prin cele 46 de magazine existente.

http://www.iirucservice.ro/parteneri/

Arges - S.C. Aconi Tech S.R.L. - Partener certificat
S.C. Aconi Tech S.R.L.

S.C. Aconi Tech S.R.L. a fost infiintata in anul 2003 avand ca principal obiect de activitate comercializarea, fiscalizarea si service-ul caselor de marcat fiscale in Pitesti – Arges si toate judetele tarii.

Furnizor de produse si servicii conexe: cantare electronice omologate, sertare de bani, sisteme de etichetare, consumabile, programe de gestiune, masini de numarat bani, sisteme POS (Point of Sale) pentru baruri, restaurante si magazine, societatea este acreditata de catre Ministerul de Finante pentru comercializare si service AMEF (Aparate de Marcat Electronice Fiscale).

http://www.aconitech.ro

Iasi - S.C. Elco Service S.R.L. - Partener certificat
 S.C. Elco Service S.R.L.

S.C. Elco Service S.R.L, a fost fondata in 2001 in Iasi si este o companie recunoscuta pe plan local pentru promptitudinea si amabilitatea personalului. Raportul calitate-pret al produselor si serviciilor oferite de noi, este cel mai bun de pe piata, iar satisfactia dumneavoastra este obiectivul nostru prioritar. Toti angajatii nostri sunt orientati spre rezultate si actioneaza decisiv pentru a le obtine. Compania noastra se bucura de aprecierea unanima a clientilor nostri actuali si suntem siguri ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre.

http://www.elcoserv.ro

Bucuresti - S.C. Scale Expert S.R.L. - Partener Certificat
S.C. Scale Expert S.R.L.

S.C. Scale Expert S.R.L este o companie privata, specializata in importul si distributia unei game complete de echipamente: solutii complete pentru retele comerciale si restaurante, case de marcat (SAM4S, TOTAL, TREMOL, ACTIVA, NEI), sertare de bani, cantare electronice, cantare cu etichetare, platforme DIBAL, sisteme POS All-in-one si monitoare touch-screen POSIFLEX, cititoare de coduri de bare ZEBEX, MOTOROLA SYMBOL, role termice, autocopiative, offset, role etichete autocopiative. Produsele compercializate sunt importate direct din Spania, Italia, Germania, China, Bulgaria, Korea, asigurand astfel o calitate ridicata la preturi de importator. Compania dispune o retea nationala de distribuitori si unitati de service.

http://www.cantare-platforme.ro

http://www.solutiifiscale.com.ro/

Bacau
S.C. AFIL SERVICE S.R.L.

SC AFIL SERVICE SRL functioneaza din 1998 avand ca obiect de activitate comercializare si service case de marcat fiscale,cantare electronice si solutii hard-soft pentru toate tipurile de afaceri comerciale. Firma partenera cu cei mai importanti importatori(distribuitori) in domeniu.

http://www.afil.ro

Mures
S.C. MUULOX S.R.L.-D

Societatea S.C. MUULOX S.R.L.-D. este o firma specializata in solutii fiscale complete - hardware si software - pentru orice tip de magazin sau restaurant. MUULOX ofera o gama larga de case de marcat, sertare de bani, cantare electronice, sisteme POS all-in-one, monitoare cu ecran tactil, cititoare de coduri de bare, imprimante termice si programe de gestiune.

 

http://www.muulox.ro

Mures
NOVOSYS S.R.L.

NOVOSYS S.R.L.: Suntem o firma cu o experienta de peste 19 ani in activitatea de comert si servicii profesionale de echipamente fiscale in judetul Mures si imprejurimi. Drumul nostru incepe inca din anul 1999. Avem un personal bine calificat, atat pe partea de comert, cat si pe partea tehnica, cu o experienta de peste 18 ani.

Oferim echipamente fiscale de cea mai buna calitate: sisteme de vanzare personalizate, case de marcat fixe si mobile, softuri de vanzare/gestiune/restaurant, cantare omologate de diverse marimi și functii, sisteme POS, monitoare touchscreen, cititoare de coduri de bare, imprimante termice/etichete, sertare de bani, consumabile. Oferim mentenanta pe durata folosirii echipamentului. Consultanta gratuita in alegerea produselor potrivite.

http://www.novosys.ro

Oradea
S.C. NIBURU SERVICE S.R.L.

Niburu Service Oradea comercializeaza o gama larga de: case de marcat, balante electronice, etichetatoare, verificatoare de bancnote, sisteme pos, imprimante de departament, cititoare cod de bare, sertare de bani, imprimante de etichete, stampile, masini numarat bani, accesorii si consumabile. De asemenea, oferim service pentru toate produsele comercializate.

http://www.niburu.ro/

Satu Mare
S.C. Secret Data S.R.L.

Infiintata in anul 1997, Secret Data S.R.L. isi propune sa ofere potentialilor clienti achizitionarea unor produse si servicii de calitate la cele mai bune preturi. Suntem o echipa de 9 angajati cu experienta in domeniul comercializarii de case de marcat, cantare electronice, calculatoare, componente calculatoare, servicii de reparatii case de marcat, calculatoare, echipamente coduri de bare in judetele Satu Mare, Salaj, Maramures, Cluj, Bihor. Una din principalele misiuni ale companiei este de a indeplini obiectivele clientilor nostri prin calitate superioara oferita la preturi minime. Secret Data S.R.L. se preocupa de instruirea continua a personalului, pentru a fi la curent cu tot ce e nou si pentru a fi mereu pregatit in fata provocarilor. Firma noastra plaseaza in centrul atentiei clientul, cu necesitatile si dorintele sale. Experienta Secret Data S.R.L., relatiile bune cu companiile colaboratoare reprezinta un capital serios si un plus de valoare pe care il punem la dispozitia clientilor nostri.Suntem pregatiti sa va ajutam, nu ezitati sa ne contactati.

http://www.secretdata.ro
http://www.casedemarcatsatumare.ro

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor! Detalii...

eBook Gratuit!

eBook - Sfaturi pentru achizitionarea unui sistem de gestiune