ForIT - Cloud

Ce este ForIT - Cloud?

ForIT - Cloud este o platforma de stocare a fisierelor in Cloud. Pentru deschiderea unui cont in ForIT - Cloud sunt necesare urmatoarele date: adresa de e-mail si parola. Spatiul de stocare disponibil pentru un cont ForIT - Cloud este de 10 GB, care se poate suplimenta conform necesitatii clientului. Fisierele sunt stocate pe serverele ForIT Solutions.

Arhitectura contului ForIT - Cloud

Un cont ForIT - Cloud permite inscrierea unui numar nelimitat de calculatoare(servere), de pe fiecare calculator pot fi incarcate si descarcate fisiere in/din ForIT - Cloud.

Arhitectura ForIT.Cloud

Integrarea aplicatiei ForIT - Forms

Aplicatia ForIT - Forms, incepand cu versiunea 4.0.28, permite salvarea bazelor de date intr-un cont ForIT - Cloud, astfel salvarile de baze de date sunt stocate in siguranta si pe un alt calculator. Fisierele salvate intr-un cont ForIT - Cloud pot fi accesate de pe orice calculator, aceasta tehnologie simplifica procesele de reinstalare, transferare, restaurare a bazelor de date. Salvarile pot fi efectuate manual sau automat in fiecare zi. Un cont cu spatiu de stocare de 10 GB permite stocarea a aproximativ 10 baze de date de dimensiune de 4 GB(salvarile sunt comprimate inainte de incarcarea lor in ForIT - Cloud).

Costuri

Un cont ForIT - Cloud costa 290 LEI + T.V.A./an. Spatiul alocat este 10 GB, care se poate suplimenta contra cost, la un pret de 100 LEI + T.V.A./10 GB/an. Dupa deschiderea unui cont (accesati meniul DOSAR->Configurare ForIT.Cloud, introduceti o adresa de e-mail si alegeti o parola), veti primi un e-mail de confirmare, pentru comanda, urmati instructiunile primite. Implicit, fiecare cont deschis se poate folosi gratuit timp de 14 zile.

Comanda

eBook Gratuit!

eBook - Sfaturi pentru achizitionarea unui sistem de gestiune