ForIT - Cloud

Ce este ForIT - Cloud?

ForIT - Cloud este o platforma de stocare a fisierelor in Cloud. Pentru deschiderea unui cont in ForIT - Cloud sunt necesare urmatoarele date: adresa de e-mail si parola. Spatiul de stocare disponibil pentru un cont ForIT - Cloud este de 10 GB, care se poate suplimenta conform necesitatii clientului. Fisierele sunt stocate pe serverele ForIT Solutions.

Arhitectura contului ForIT - Cloud

Un cont ForIT - Cloud permite inscrierea unui numar nelimitat de calculatoare(servere), de pe fiecare calculator pot fi incarcate si descarcate fisiere in/din ForIT - Cloud.

Arhitectura ForIT.Cloud

Integrarea aplicatiei ForIT - Forms

Aplicatia ForIT - Forms, incepand cu versiunea 4.0.28, permite salvarea bazelor de date intr-un cont ForIT - Cloud, astfel salvarile de baze de date sunt stocate in siguranta si pe un alt calculator. Fisierele salvate intr-un cont ForIT - Cloud pot fi accesate de pe orice calculator, aceasta tehnologie simplifica procesele de reinstalare, transferare, restaurare a bazelor de date. Salvarile pot fi efectuate manual sau automat in fiecare zi. Un cont cu spatiu de stocare de 10 GB permite stocarea a aproximativ 10 baze de date de dimensiune de 4 GB(salvarile sunt comprimate inainte de incarcarea lor in ForIT - Cloud).

Costuri

Un cont ForIT - Cloud costa 290 LEI + T.V.A./an. Spatiul alocat este 10 GB, care se poate suplimenta contra cost, la un pret de 100 LEI + T.V.A./10 GB/an. Dupa deschiderea unui cont (accesati meniul DOSAR->Configurare ForIT.Cloud, introduceti o adresa de e-mail si alegeti o parola), veti primi un e-mail de confirmare, pentru comanda, urmati instructiunile primite. Implicit, fiecare cont deschis se poate folosi gratuit timp de 14 zile.

Comanda

Acest site foloseste cookies. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor! Detalii...

eBook Gratuit!

eBook - Sfaturi pentru achizitionarea unui sistem de gestiune