Cartele de autorizare multifunctionale ForIT – Forms

Ce este o cartela de autorizare ForIT – Forms?

O cartela de autorizare este folosita pentru autorizarea utilizatorilor in programul de gestiune ForIT – Forms sau in interfata de vanzare (magazin sau restaurant) a programului ForIT – Forms. De asemenea, aceste cartele pot fi folosite si pentru autorizarea angajatilor in aplicatia de gestiune ForIT – Pontaj.

Card autorizare multifunctionala ForIT - Forms

Cartelele de autorizare dispun de o banda magnetica; prin intermediul cititoarelor de carduri magnetice (specifice ospatarilor in baruri si restaurante) faciliteaza accesul rapid al ospatarilor in interfata de vanzare restaurant. De asemenea, pe aceste cartele este tiparit si un cod de bare, astfel – cu ajutorul cititorului de coduri de bare – vanzatorii pot fi autorizati in sistemul de vanzare al programului de gestiune.

Autorizarea vanzatorilor in interfata POS a programului de gestiune ForIT – Forms

La pornirea interfetei de vanzare sau la schimbarea operatorului programul afiseaza urmatoarea fereastra. In loc de tastarea parolei, utilizatorul poate folosi cititorul de coduri de bare, sau cititorul de cartele magnetice atasat la sistemul POS-All-in-one.

Magazin

autorizare_pos_ex

 

Restaurant

autorizare_restaurant

Aplicatia ForIT – Pontaj

autorizare_rest_ex

Inscrierea cartelelor in sistemul de gestiune ForIT – Forms

  1. Accesati meniul DIVERSE -> Persoane Terte
  2. Modificati fiecare persoana
  3. Stergeti continutul campului Cod de acces
  4. Scanati codul de bare de pe cartela de autorizare sau cititi banda magnetica cu ajutorul cititorului de cartele atasat sistemului POS All-in-one
  5. Apasati butonul Salveaza

enroll

 

 

 

Distribuie pe: