Sistem de fidelizare clienti – Promotii

Descriere generala

ForIT – Forms dispune de un sistem sofisticat de gestionare a promotiilor in cadrul caruia pot fi definite promotii complet personalizabile si adaptabile la cerintele beneficiarului.

Ce este o promotie?

O promotie este acel procedeu de promovare definit pe o perioada sau un interval orar in cadrul unei zile, cand un produs sau o categorie de produse este oferit la un pret promotional, sau, in aceasta perioada, pe baza valorii bonului fiscal, se acorda un voucher, imediat dupa tiparirea bonului fiscal la casa de marcat. Voucherul se va tipari pe o imprimanta speciala de vouchere.

Daca mai multe promotii au fost definite pentru o perioada sau un interval orar, programul va alege aplicarea promotiei a carei prioritate este mai mare.

Promotie perioada

Acest tip de promotie este un interval de zile calendaristice(perioada). In cadrul promotiei se pot defini zilele saptamanii cand promotia este activa (luni, marti, miercuri, etc.). Astfel de promotii sunt folosite de obicei la magazine.

Promotie interval de timp

Acest tip de promotie este definit ca un interval orar. In cadrul promotiei se pot defini zilele saptamanii cand promotia este activa. Aceste promotii sunt folosite, de regula, in restaurant, baruri, fast-fooduri(Happy Hours).

Obiectul promotiei

Obiectul promotiei poate sa fie anumite produse sau categorii de produse. La scanarea produselor, programul verifica daca produsul scanat este adaugat intr-una din promotiile definite si va schimba automat pretul lui de vanzare pe baza promotiei gasite.

De asemenea, obiectul promotiei poate sa fie si acordarea de vouchere de cumparaturi pe baza vanzarii. Un voucher are un cod de bare unic si valabilitatea este configurabila (in zile). Valoarea voucherului poate sa fie definita in procente din valoarea cumparaturilor sau poate sa fie o suma fixa. Voucherul se tipareste pe o imprimanta de vouchere, imediat dupa tiparirea bonului fiscal. Formatul si continutul voucherelor este complet configurabila.

Voucherul poate fi folosit de catre cumparatori pentru achitarea cumparaturilor viitoare in termenul de valabilitate al voucherului. Un voucher poate fi folosit o singura data datorita faptului ca programul invalideaza voucherele folosite.

Programul livreaza rapoarte despre voucherele emise si folosite (data, ora, valoarea si numarul documentului pe baza caruia a fost emis / validat voucherul).

voucher

Distribuie pe: